Foto-Nabewerking
Heb je een leuke verzameling foto's, maar is er nog een correctie nodig? Op deze pagina beschrijf ik hoe ik hier bij kan helpen!
Alle prijzen zijn inclusief btw. De 'vanaf' prijzen zijn indicaties, neem vooral contact op voor een kosteloze offerte!
Foto correctie
zo'n 15 foto's gecorrigeerd
1 uur aan editen: €50,-
(inclusief btw)
-------------------------------------
Totaal: €50,-

Selectie en nabewerking
Je SD-kaartje uitgelezen en de leukste foto's nabewerkt toegestuurd
Voorbespreking
Selectie
Nabewerking
2 geprinte foto's op hoge kwaliteit fotopapier
-------------------------------------
Vanaf: €100,-

Persoonlijke Nabewerking
Het complete post-productie proces verzorgd, inclusief:
Samen foto's selecteren + kop koffie
Licht en kleurcorrectie
Photoshoppen
Foto-afdrukken mee naar huis
-------------------------------------
Vanaf: €300,-
Vakantiefoto's Uitgezocht
Al jouw vakantiefoto's uitgezocht, inclusief:
Uitlezen telefoon/sd-kaartje
Selectie
Licht en kleurcorrectie, bijsnijden, rechtzetten, etc.
Foto-boek thuisgestuurd en de foto selectie digitaal
-------------------------------------
Vanaf: €300,-
Waarom foto's laten editen door ZNM?
Misschien ben je nog niet helemaal overtuigd waarom jij voor de nabewerking van je foto's bij ZNM moet zijn. Ik zal 5 redenen geven waarom je voor fotografie bij ZNM altijd goed zit:
1. Persoonlijke aandacht voor jouw foto's
Als jij je foto's wilt laten nabewerken, dan zijn ze waarschijnlijk bijzonder voor jou. De foto's vertellen voor jou een verhaal en je wilt het meeste uit ze halen. Daarom zijn we bij ZNM pas tevreden als jij dat ook bent. Zo weet je zeker dat jouw foto's de aandacht krijgen die ze verdienen!
2. Hoge kwaliteit
Bij ZNM begrijpen we de kracht van beeld. Een top foto blijft je eeuwig bij. Een matige foto vergeet je echter snel. Bij ZNM streven we daarom naar het perfecte plaatje. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige apparatuur en ben niet snel tevreden. Kijk vooral even naar mijn portfolio als je dat nog niet hebt gedaan ;)
3. Uitgebreid aanbod
Bij ZNM kan je niet alleen voor foto retouchering terecht, maar ook voor alles eromheen. Zo kan je je foto's direct laten maken door ZNM, waarschijnlijk is nabewerking van de foto's dan al niet meer noodzakelijk. Of als je al de perfecte foto in je hoofd hebt, dan kunnen we het hele proces samen doorlopen. Wil je misschien je foto's geoptimaliseerd hebben voor print? Bij ZNM kan je ook foto's printen, dus ook daar kunnen we je goed bij helpen! Bij ZNM kan je altijd terecht en denken we graag met je mee!
4. Flexibiliteit
Soms heb je gewoon snel iets nodig. Soms kom je halverwege een project er achter dat er veel meer of juist minder werk moet worden gedaan. Bij ZNM is dat geen enkel probleem. Omdat ik met een simpel uurtarief werk, betaal je nooit te veel!
5. Goedkoop
Als de bovenstaande reden je nog niet overtuigd hebben, kijk dan nog eens goed naar de prijzen. Ik wil niet inleveren op kwaliteit, maar toch wil ik scherpe prijzen presenteren. Ik doe dat door klanten puur te laten betalen voor wat ze gebruiken. Voor het laten maken van video's hoef je dan helemaal geen groot bedrag kwijt te zijn!

Misschien meer wat je zoekt:

Back to Top