Eventfotografie
Organiseer jij binnenkort een evenement en ben je nog op zoek naar een fotograaf?
Alle prijzen zijn inclusief btw.
Evenement laten vastleggen
2 uur foto's maken op locatie, uitgebreide nabewerking, selectie en correctie
Foto's maken en opsturen: €90,-
Nabewerking: €90,-
Overige kosten en btw: €59,58
-------------------------------------
Totaal: €242,-
Dagrapportage
8 uur foto's maken op locatie, uitgebreide nabewerking, selectie en correctie
Voorbespreking: €7,50
Foto's maken en opsturen: €270,-
Nabewerking: €240,-
Overige kosten en btw: €151,03
-------------------------------------
Totaal: €668,53
Waarom foto's laten maken door ZNM?
Misschien ben je nog niet helemaal overtuigd waarom jij voor je foto-opdrachten bij ZNM moet zijn. Ik zal 5 redenen geven waarom je voor fotografie bij ZNM altijd goed zit:
1. Persoonlijke aandacht voor jouw event
Bij ZNM maken we altijd een persoonlijke offerte en een eerlijke prijs. Als je maar beperkte technische kennis hebt dan lopen we er rustig met je doorheen, als je puur een extra set handen nodig hebt en hele duidelijke instructies wilt geven, dan is dat ook prima!
2. Hoge kwaliteit
Fotografie is mijn passie. Al sinds mijn kindertijd maak ik foto's en filmpjes, met steeds betere apparatuur. Inmiddels gebruik ik een echte professionele camera, maar ik weet ook hoe het is om niet de beste apparatuur te hebben. Daardoor weet ik echt het meeste uit mijn camera te halen en dat zie je terug in de kwaliteit, al zeg ik het zelf. Kijk vooral even naar mijn portfolio als je dat nog niet hebt gedaan.
3. Uitgebreid aanbod
Ik vind niet alleen fotografie interessant, maar ook alles eromheen. Bewegend beeld, foto's afdrukken, een beginnerscursus geven, kleurenleer. Bij ZNM kan je altijd terecht en denken we graag met je mee!
4. Flexibiliteit
Soms heb je gewoon snel iets nodig. Soms kom je halverwege een project er achter dat er veel meer of juist minder werk moet worden gedaan. Bij ZNM is dat geen enkel probleem. Omdat ik met een simpel uurtarief werk, betaal je nooit te veel!
5. Goedkoop
Als de bovenstaande reden je nog niet overtuigd hebben, kijk dan nog eens goed naar de prijzen. Ik wil niet inleveren op kwaliteit, maar toch wil ik scherpe prijzen presenteren. Ik doe dat door klanten puur te laten betalen voor wat ze gebruiken. Voor het maken van foto's hoef je dan helemaal geen groot bedrag kwijt te zijn!

Misschien meer wat je zoekt:

Back to Top