Portretten
We kennen allemaal wel de struggle van het zoeken naar een leuke foto van jezelf. Zeker voor bijvoorbeeld LinkedIn of WhatsApp is een professionele profielfoto fijn om te hebben. Voor een relatief klein bedrag mag je poseren voor mijn camera, ik probeer wat tips te geven om je er leuk op te laten staan en ik stuur de foto's dezelfde dag nog op. Of voor een groter bedrag nemen we uitgebreid de tijd, maken we samen een selectie en verzorg ik nabewerking. Neem vooral (vrijblijvend) contact op om de opties te bespreken!
Minifotosessie (15 minuutjes)
kort fotomoment, foto's binnen een uur verstuurd
-------------------------------------
Slechts €24,99!


Fotosessie (1 uur)
Een halfuur foto's maken, samen een selectie maken en nabewerkte foto's mee naar huis
-------------------------------------
Slechts €74,99!Nieuw van ZNM
Bij elke fotosessie
GRATIS 2 foto-afdrukken
mee naar huis!
Waarom foto's laten maken door ZNM?
Misschien ben je nog niet helemaal overtuigd waarom jij voor je foto-opdrachten bij ZNM moet zijn. Ik zal 5 redenen geven waarom je voor fotografie bij ZNM altijd goed zit:
1. Persoonlijke aandacht voor jouw project
Bij ZNM maken we altijd een persoonlijke offerte en een eerlijke prijs. Als je maar beperkte technische kennis hebt dan lopen we rustig met je doorheen, als je puur een extra set handen nodig hebt en hele duidelijke instructies wilt geven, dan is dat ook okay!
2. Hoge kwaliteit
Fotografie is mijn passie. Al sinds mijn kindertijd maak ik foto's en filmpjes, met steeds betere apparatuur. Inmiddels gebruik ik een echte professionele camera, maar ik weet ook hoe het is om niet de beste apparatuur te hebben. Daardoor weet ik echt het meeste uit mijn camera te halen en dat zie je terug in de kwaliteit, al zeg ik het zelf. Kijk vooral even naar mijn portfolio als je dat nog niet hebt gedaan.
3. Uitgebreid aanbod
Ik vind niet alleen fotografie interessant, maar ook alles eromheen. Bewegend beeld, foto's afdrukken, een beginnerscursus geven, kleurenleer. Bij ZNM kan je altijd terecht en denken we graag met je mee!
4. Flexibiliteit
Soms heb je gewoon snel iets nodig. Soms kom je halverwege een project er achter dat er veel meer of juist minder werk moet worden gedaan. Bij ZNM is dat geen enkel probleem. Omdat ik met een simpel uurtarief werk, betaal je nooit te veel!
5. Goedkoop
Als de bovenstaande reden je nog niet overtuigd hebben, kijk dan nog eens goed naar de prijzen. Ik wil niet inleveren op kwaliteit, maar toch wil ik scherpe prijzen presenteren. Ik doe dat door klanten puur te laten betalen voor wat ze gebruiken. Voor het maken van foto's hoef je dan helemaal geen groot bedrag kwijt te zijn!

Alle gemelde prijzen zijn inclusief btw.

Misschien meer wat je zoekt:

Back to Top