Foto-afdrukken en printopdrachten
In de tijd van pdfs en cloudopslag zijn foto's en documenten makkelijker te bekijken dan ooit. Toch heb je soms een printer nodig om iets echt tastbaar te maken!
ZNM bied nu ook het afdrukken van foto's en documenten aan. Ik heb een mooie professionele fotoprinter en daarmee kan ik printjes maken van echte kwaliteit. Afdrukken kunnen worden opgehaald bij mij in Utrecht of voor een klein bedrag worden opgestuurd door heel Nederland. Neem vooral contact op bij interesse
Foto's printen
Ben je recent op vakantie geweest? Heb je een leuk huisfeestje gehad en wil je wat herinneringen aan de muur ophangen? Ik heb een mooie fotoprinter staan waar prachtige foto's uit komen rollen. Ik stuur de foto's dezelfde dag nog op of als je in de buurt woont breng ik ze (gratis) langs. Neem vooral contact op om de opties te bespreken!

Set briefkaartfoto's
vijf foto's van 10 bij 15 cm op hoogwaardig fotopapier
Foto's printen: €2,85
Opsturen: €2,95
-------------------------------------
Totaal: €5,80

Foto's aan de muur
Twee A3 foto's op hoogwaardig fotopapier
Foto's printen: €10,36
Opsturen: €2,95
-------------------------------------
Totaal: €13,31
Documenten printen
Soms heb je toch opeens een papieren afdruk nodig. Misschien moet je last minute je essay geprint inleveren. Of misschien wil je de openingstijden van het zwembad op A3 aan je muur hebben hangen. Of heb je iets op A6 afgedrukt nodig. Geen probleem! Mijn printer staat voor je klaar!

Twee pagina's A4 (Zwart-wit)
2 blaadjes dubbelzijdig bedrukt met tekst, verbonden met een nietje
Pagina's printen: €0,36
Nietje: €0,05
-------------------------------------
Totaal: €0,41
Waarom foto's printen bij ZNM?
Misschien ben je nog niet helemaal overtuigd waarom jij voor je printopdrachten bij ZNM moet zijn. Ik zal 5 redenen geven waarom je voor printen bij ZNM altijd goed zit:
1. Alle printopdrachten van hoge kwaliteit
Voor elke afdruk wordt een professionele Canon fotoprinter gebruikt. Bovendien wordt elke afdruk door een medewerker van ZNM gecontroleerd op kwaliteit.
2. Persoonlijke aandacht voor jouw afdruk
Bij ZNM houden we van printen! Maar we weten ook dondersgoed hoe duur inkt is. Daarom willen we er zeker van zijn dat een afdruk in 1 keer goed gaat. Dat betekent dat als we inschatten dat de afdruk misschien niet gaat zijn wat je had verwacht, dat we je daarvoor waarschuwen en niet gewoon gaan printen en jou de rekening sturen voor een mislukte afdruk.
3. Een eerlijke prijs
Veel printaanbieders vragen goedkope prijzen voor kleine formaat afdrukken maar veel hogere prijzen voor foto's op groter papier. Bij ZNM geloven we daar niet in. Een foto op A4 is 4 keer een foto van 10 bij 15 (A6), dus zou de prijs dat ook moeten zijn. Bovendien is printen in zwart-wit veel goedkoper dan printen in kleur. Bij ZNM krijg je gewoon altijd een eerlijke prijs.
4. Super snelle service
Soms heb je gewoon snel iets nodig. Als je besloten hebt om een mooie foto-afdruk te laten maken, dan wil je die eigenlijk zo snel mogelijk in handen hebben. Bij ZNM begrijpen we dat. Daarom hebben we juist onze printer gekocht. Als vaste klant van ZNM heb je in 5 minuten jouw opmaat gemaakte foto-afdruk!
5. Een uniek aanbod
Wij ontdekten dat als je eenmaal begint met printen, je eigenlijk niet meer kan stoppen. Niet alleen zijn er allemaal verschillende papiersoorten om uit te proberen, maar ook verschillende formaten. Bovendien heb je het ene moment een document om uit te printen en een volgende keer een pasfoto. Bij ZNM zijn we jouw wensen voor en hebben we dat alles op voorraad!
Alle prijzen zijn inclusief btw.
Back to Top