Bestuursfoto's
Een bestuursjaar wordt misschien wel het leukste jaar van je leven. Je zet jezelf op de kaart en begint met een aantal medestudenten een ongelofelijk avontuur. Maar voor je ALV's en CoBo's gaat aandoen moeten jullie jezelf voorstellen als bestuur...

Bestuursfoto's Budgetoptie
1 uur foto's maken in het centrum van Utrecht, snelle selectie
Foto's maken en opsturen: €45,-
Nabewerking: €30,-
Overige kosten en btw: €30,88
-------------------------------------
Totaal: €105,88

Bestuursfoto's Totaalpakket
2 uur foto's maken ergens in Utrecht, selectie, uitgebreide nabewerking
Foto's maken en opsturen: €75,-
Nabewerking: €150,-
Overige kosten en btw: €62,38
-------------------------------------
Totaal: €287,38
Waarom bestuursfoto's laten maken door ZNM?
Misschien ben je nog niet helemaal overtuigd waarom jij voor je foto-opdrachten bij ZNM moet zijn. Ik zal 5 redenen geven waarom je voor de vereeuwiging van je bestuur bij ZNM altijd goed zit:
1. Fotografie zonder gedoe
Bij ZNM maken we fotografie simpel. Als je een moment met een fotograaf hebt, waarin je toch al in pak staat. Dan wil je waarschijnlijk ook wel meteen een nieuwe profielfoto laten schieten. En een foto met je bestuursgenoot samen. Bij andere fotografen zie ik vaak hele opties, waardoor individuele foto's opeens handen vol geld extra kosten. Bij ZNM doen we daar niet moeilijk over. Een extra foto maken kost mij helemaal niks, en kost bij mij dus ook helemaal niks. Je betaalt gewoon voor de duur van de fotosessie. Wil je met je bestuur nog een extra foto die je aan je leden kan rondsturen voor wereldpindakaasdag? Doen we gewoon!
2. Hoge kwaliteit
Fotografie is mijn passie. Al sinds mijn kindertijd maak ik foto's en filmpjes, met steeds betere apparatuur. Inmiddels gebruik ik een echte professionele camera, maar ik weet ook hoe het is om niet de beste apparatuur te hebben. Daardoor weet ik echt het meeste uit mijn camera te halen en dat zie je terug in de kwaliteit, al zeg ik het zelf. Kijk vooral even naar mijn portfolio als je dat nog niet hebt gedaan.
3. Uitgebreid aanbod
Ik vind niet alleen fotografie interessant, maar ook alles eromheen. Bewegend beeld, foto's afdrukken, een beginnerscursus geven, kleurenleer. Wil jij bijvoorbeeld je bestuursfoto's geprint, als aandenken aan dit bijzondere jaar? Met voordelige print prijzen is dat bij ZNM zo geregeld! Bij ZNM kan je altijd terecht en denken we graag met je mee!
4. Flexibiliteit
Soms heb je gewoon snel iets nodig. Soms kom je halverwege een project er achter dat er veel meer of juist minder werk moet worden gedaan. Bij ZNM is dat geen enkel probleem. Omdat ik met een simpel uurtarief werk, betaal je nooit te veel!
5. Goedkoop
Als de bovenstaande reden je nog niet overtuigd hebben, kijk dan nog eens goed naar de prijzen. Ik wil niet inleveren op kwaliteit, maar toch wil ik scherpe prijzen presenteren. Ik doe dat door klanten puur te laten betalen voor wat ze gebruiken. Voor het maken van foto's hoef je dan helemaal geen groot bedrag kwijt te zijn!

Misschien meer wat je zoekt:

Back to Top