Videomontage
Heb je een aantal video-bestanden, maar geen idee hoe je daar een mooi filmpje van krijgt? Op deze pagina beschrijf ik hoe ik hier bij kan helpen!
Alle prijzen zijn inclusief btw. Bedenk wel dat het allemaal indicaties zijn en je een op maat gemaakte offerte en factuur krijgt.
Kort filmpje monteren
Uur aan beeldmateriaal versneden tot kort filmpje van een minuut
3 uur aan editen: €90,-
Overige kosten en btw: €34,03
-------------------------------------
Totaal: €124,03

Meerdere filmpjes laten maken
Paar uur aan beeldmateriaal gemonteerd tot een aantal filmpjes
Voorbespreking: €15,-
12 uur aan editen: €360,-
Overige kosten en btw: €102,95
-------------------------------------
Totaal: €477,95

Uitgebreide montage
Het complete post-productie proces verzorgd, inclusief:
kleurcorrectie
geluidsmixage
Mogelijkheid tot het samen kijken naar een edit in mijn 'studio'
-------------------------------------
Vanaf: €800,-
Waarom video's laten editen bij ZNM?
Misschien ben je nog niet helemaal overtuigd waarom jij voor je post-productie bij ZNM moet zijn. Ik zal 5 redenen geven waarom je voor video bij ZNM altijd goed zit:
1. Persoonlijke aandacht voor jouw project
Bij ZNM begrijpen we dat elke video een verhaal op zich is. De keuze's die gemaakt worden tijdens het editen kunnen het eindresultaat maken of breken. Daarom is het altijd mogelijk om een afspraak te maken en samen met de editor (een deel van) de montage te doen. Wil je juist ZNM het hele post-productie proces zelfstandig laten oppakken, dan kan dat natuurlijk ook. Bovendien maken we bij ZNM altijd voor elk project een gespecificeerde offerte met een eerlijke prijs. Zo weet je zeker dat jouw project de aandacht krijgt die het verdiend!
2. Hoge kwaliteit
Video's zijn mijn passie. Tijdens mijn middelbare schooltijd begon ik een YouTube-kanaal, waar ik nog steeds af en toe wat op plaats. Door de jaren heen ben ik steeds nieuwe dingen gaan leren, waardoor ik nu alle ins en outs weet van het maken van video's. Omdat het mijn hobby is, vind ik het ook heerlijk om de moeite te nemen om de kleinste details te verbeteren. Met resultaat, als zeg ik het zelf. Kijk vooral even naar mijn portfolio als je dat nog niet hebt gedaan ;)
3. Uitgebreid aanbod
Bij ZNM kan je niet alleen voor video-editing terecht, maar ook voor alles eromheen. Mocht je in de toekomst niet alleen een editor nodig hebben, maar ook een cameraman op een opname dag, dan heb je dat gelijk geregeld. Wil je misschien een keer niet een filmpje na flink editen online zetten maar live? Ook dat kan gewoon bij ZNM! Bij ZNM kan je altijd terecht en denken we graag met je mee!
4. Flexibiliteit
Soms heb je gewoon snel iets nodig. Soms kom je halverwege een project er achter dat er veel meer of juist minder werk moet worden gedaan. Bij ZNM is dat geen enkel probleem. Omdat ik met een simpel uurtarief werk, betaal je nooit te veel!
5. Goedkoop
Als de bovenstaande reden je nog niet overtuigd hebben, kijk dan nog eens goed naar de prijzen. Ik wil niet inleveren op kwaliteit, maar toch wil ik scherpe prijzen presenteren. Ik doe dat door klanten puur te laten betalen voor wat ze gebruiken. Voor het laten maken van video's hoef je dan helemaal geen groot bedrag kwijt te zijn!

Misschien meer wat je zoekt:

Back to Top