Bedrijfsvideo
Wil jij jouw bedrijf goed op de kaart zetten?
Stuur mij dan snel een bericht!

Promotievideo
Korte promotievideo van paar minuten
Voorbereiding: €45,-
Video-opnames op locatie: €265,-
Post-productie: €450,-
Overige kosten: €35,-
-------------------------------------
Totaal: €795,-

Videoproject
Een of meerdere filmpjes, helemaal naar wens gemaakt
Tot de mogelijkheden behoren interviews, productvideo's,
graphics, drone shots en meer.
-------------------------------------
Vanaf €1200,-

Waarom video's laten maken door ZNM?
Misschien ben je nog niet helemaal overtuigd waarom jij voor je bedrijfsvideo bij ZNM moet zijn. Ik zal 5 redenen geven waarom je voor video bij ZNM altijd goed zit:
1. Persoonlijke aandacht voor jouw project
Bij ZNM begrijpen we dat elke video een verhaal op zich is. De keuzes die gemaakt worden tijdens het maken van een video kunnen het eindresultaat maken of breken. Daarom is het bijvoorbeeld altijd mogelijk om samen naar een edit te kijken. Wil je juist ZNM het hele productie proces zelfstandig laten oppakken, dan kan dat natuurlijk ook. Bovendien maken we bij ZNM altijd voor elk project een gespecificeerde offerte met een eerlijke prijs. Zo weet je zeker dat jouw project de aandacht krijgt die het verdiend!
2. Hoge kwaliteit
Video's zijn mijn passie. Tijdens mijn middelbare schooltijd begon ik een YouTube-kanaal, waar ik nog steeds af en toe wat op plaats. Mijn projecten doe ik met steeds meer ervaring en steeds betere apparatuur. Voor alle projecten van ZNM gebruik ik een professionele camera, maar ik weet ook hoe het is om niet de beste apparatuur te hebben. Daardoor weet ik echt het meeste uit mijn camera te halen en dat zie je terug in de kwaliteit, al zeg ik het zelf. Kijk vooral even naar mijn portfolio als je dat nog niet hebt gedaan.
3. Uitgebreid aanbod
Bij ZNM kan je niet alleen voor video-editing terecht, maar ook voor alles eromheen. Mocht je in de toekomst niet een videomaker nodig hebben, maar juist een fotograaf, dan weet je gelijk wie je moet bellen. Wil je misschien een keer niet een filmpje na het editen pas online zetten, maar live? Ook dat kan gewoon bij ZNM! Bij ZNM kan je altijd terecht en denken we graag met je mee!
4. Flexibiliteit
Als bedrijf heb je snel resultaat nodig. Soms kom je halverwege een project er achter dat er veel meer of juist minder werk moet worden gedaan. Bij ZNM is dat geen enkel probleem. Omdat ik met een simpel uurtarief werk, betaal je nooit te veel!
5. Goedkoop
Als de bovenstaande reden je nog niet overtuigd hebben, kijk dan nog eens goed naar de prijzen. Ik wil niet inleveren op kwaliteit, maar toch wil ik scherpe prijzen presenteren. Ik doe dat door klanten puur te laten betalen voor wat ze gebruiken. Voor het laten maken van video's hoef je dan helemaal geen groot bedrag kwijt te zijn!

Misschien meer wat je zoekt:

Back to Top